Έχω φυτέψει μια καρδιά
Την πότισα μ ελπίδα
Πως θα γυρίσεις γρήγορα
Να διώξεις μια ρυτίδα
Αγάπη νάρθεις γρήγορα
Προσμένω εδώ σιμά μου
Θ ανθίσει τότε η καρδιά
Σαν θάσαι εσύ κοντά μου
Αγάπη έλα γρήγορα!
Τρέχα να την προλάβεις
Την έπιασε κακοκαιριά
Μονάχα εσύ τη σώνεις
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΡΥΤΙΔΑ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟΙ ΣΕ ΞΕΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!