Καλλίτερα να γράφεις στίχους, παρά να σου χαλάσει η τηλεόση!
Αν δε γράφεις είσαι αναγκασμένος να ακούς ....όταν η τηλεόραση παίζει...τις ανοησίες τους, ή να λες αυτά που συνήθως ακούγονται στην τηλεόραση!!!!
Εγώ αυτό το πρόβλημα φίλε το έχω λύσει
δεν έχω ρεύμα αρκετό ΤΙ-ΒΙ να λειτουργήσει
οι μπαταρίες φθάνουνε ν’ανάψει’να φωτάκι
που μοναχά μπορείς να δείς πού είναι το κρεββάτι
Καλό σας βράδυ πουλάκια μου που περάσατε κι από δώ και αφήσατε την κουτσουλιά σος. Δημήτρη και Ειρήνη ιδιαίτερα σας ευχαριστώ για τον κόπο σας να κουτσουλίσετε έμμετρα.