στα δυσκολα να φευγεις Δημιουργός: letitbe, joan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
νυχτες χλωμες, μερες φευγατες
συνηθισμενες αυταπατες
κι εγω εδώ στην απραξια
στην ιδια παντα αιχμαλωσια
παω να φερω τα τσιγαρα
της μοναξιας μου τα φουγαρα
και να χαζεψω στην οθονη
να δω τον κοσμο που μαλωνει
[B]κι εσυ…
ν’ απεχεις παντοτε στα δυσκολα να φευγεις
εκει στα ξενα που γυρνας αραγε τι γυρευεις
να βγαινεις μονος σου τις νυχτες
με τους κακους και τους αγυρτες
και την αγαπη να σκορπας
οπου βρεθεις κα οπου πας[/B]
το φαντασμα σου κι η σκια σου
στεκουν ακομα στη γωνια σου
κι ένα φλυτζανι καφεδακι
πανω στο κοκκινο πιατακι.
είναι αργα, τα φως θα σβησω
και τις φοβιες θα νικησω
η αγαπη θελει ελευθερια
κι εγω ζητω μια ευκαιρια
[B]κι εσυ…
ν’ απεχεις παντοτε στα δυσκολα να φευγεις
εκει στα ξενα που γυρνας αραγε τι γυρευεις
να βγαινεις μονος σου τις νυχτες
με τους κακους και τους αγυρτες
και την αγαπη να σκορπας
οπου βρεθεις κα οπου πας[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-12-2009 |