Σε θύμησης λημέρια Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Λαχτάρα τα ματάκια σου, που ξεδιπλώνει ο οίστρος, ν' αγγίζει η πένα το χαρτί, σα λαμπυρίζει ο ήλιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left] [B] [I]
*~* Σε θύμησης λημέρια *~*
T' άρωμα της καρδούλας σου
ανασαιμιά και πάθος
αχ ... τα καυτά φιλάκια σου
φλόγα μου κατά βάθος!
Λαχτάρα τα ματάκια σου
που ξεδιπλώνει ο οίστρος
ν' αγγίζει η πένα το χαρτί
σα λαμπυρίζει ο ήλιος!
Σε πήρα μια καυτή αγκαλιά
και πέταξα στ' αστέρια
κι ας με τραβά η βαρύτητα
"σε θύμησης λημέρια"!
. * * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-12-2017 |