Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110147 Τραγούδια, 250377 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Κώστας Τουρνάς (Ερμηνευτής)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Γρίφος20061  V2R 80704
2Οι μπαλάντες της ζωής μας20033 
3Μαρκίζα20031 
4Απλά τα πράγματα20011 
5Κλέβει ο καιρός200011  RCA 76000 BMG
6Κεντρί live19981 
7Αγάπη ώρα μηδέν19981 
8Παράλληλη Δισκογραφία19971 
9Δε λέει199610  RCA 38306 BMG
10Ελληνική Rock σκηνή 1973-1975 Νο 919962 
11Κώστας Τουρνάς - Ντουέτα19948 
12Κάτω απ΄ την Ακρόπολη199310 
13Το πάρτυ του Σαββάτου19933 
14Σταθμός Νέου Ηρακλείου19921 
15Αλητείες199012  RCA 70177 BMG
16Αχ! Μαρία, Διπλός Δίσκος Ανοχής19892 
17Παιχνίδι198810 
18Κλισέ198611 
19Τώρα, τώρα, τώρα / Fantasia 8519841 
20Υπερβολές19839 
21Λίγη αμαρτία198212 
22Οι Poll στον Λυκαβηττό19821 
23Τώρα198010 
24Αγαπημένη197910 
25Poll - Τα ωραιότερα τραγούδια19781 
26Δεν έχει άλλη Ελλάδα η Γη19771 
27Στο σινεμά197616  POLYDOR 2421092 (LP) & 531779 (CD) - UNIVERSAL
28Λευκά φτερά197511  POLYDOR 2421067 (LP) & 531778 (CD) - UNIVERSAL
29Τρωικός πόλεμος19751 
30Κυρίες και κύριοι197414  POLYDOR 2421045 (LP) & 531777 (CD) - UNIVERSAL
31Επί γης ειρήνη19742 
32Αστρόνειρα197314  POLYDOR 2421033 (LP) & 843300 (CD) - UNIVERSAL
33Απέραντα χωράφια19721 
34Άνθρωπε19711  POLYDOR 2421011 (LP) & 523638 (CD) - UNIVERSAL