Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110751 Τραγούδια, 252705 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Αστέρι στο παράθυρο - 1969       
 
Στίχοι:  
Ιάκωβος Καμπανέλλης
Μουσική:  
Σταύρος Ξαρχάκος


Ούτε ματιά κι ούτε μιλιά κι ούτε φιλί,
ήταν και πάει σαν διαβατάρικο πουλί.

Αστέρι στο παράθυρο να βγεις
και μάζεψε το δάκρυ της αυγής.

Ούτε ματιά κι ούτε μιλιά, ώρα καλή,
άλλη καρδιά κι άλλα φιλιά μες την αυλή.

Αγάπη μου καινούργια αν μ’ αγαπάς,
μακριά, μακριά, μακριά τώρα με πας.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93.4%  (3 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 9210
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Γυμνοί στο δρόμο
1969
[2] Κόσμε αγάπη μου
1969
[2] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1978
[2] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1983
[2] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[2] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[3] Ελληνικός Κινηματογρ...
1998
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   trademark @ 02-09-2006
   tzanidisjohn
01-02-2020 09:23
Με τη Β.Μοσχολιού ®1969
♦LP: "Σ.Ξαρχάκος-Κόσμε Αγάπη Μου" ℗1969 Columbia SCXG-53
♦LP: "Η Β.Μ. Τραγουδά Ξαρχάκο-Κηλαηδόνη-Σπανό" ℗1973 Columbia SCXG-113
♦LP X2: "Β.Μοσχολιού-Αξέχαστες Επιτυχίες Νο 2" ℗1983 EMI 14C 162-71279/0
♦LP: "Β.Μοσχολιού-Mega Σουξέ" ℗1990 EMI & His Master's Voice 14C 062 1703321
   ARTHUR
20-03-2012 08:54
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΤΟ ''ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ'' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ''ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ'' ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ''....
   dreamscape
01-10-2007 19:06
Κι είναι για μένα? όχι... δε μου φτάνει...


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο