Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110199 Τραγούδια, 250498 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Μια ζωή πληρώνω - 1980       
 
Στίχοι:  
Τάκης Μουσαφίρης
Μουσική:  
Τάκης Μουσαφίρης


Μια ζωή πληρώνω
αμαρτίες αλλονών
τέρμα ως εδώ
άλλο δεν μπορώ

Από σήμερα παλιόπαιδο θα γίνω
και θα αλλάξω χαρακτήρα και ζωή
σημασία δε θα δίνω
θα ‘χω την πόρτα μου κλειστή

Μια ζωή...

Από σήμερα εμένα θα προσέχω
θα κοιτάζω τη δική μου τη ζωή
να πληρώνω δεν αντέχω
έχει τραβήξει το σκοινί




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86.6%  (15 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 39148
      Σχόλια: 17
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ρίτα Σακελλαρίου
1980
[2] Καινούργια χρώματα
1988
[2] Υπάρχει και το ζεϊμπ...
2005
[2] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
[3] Κατερίνα Στανίση τρ...
2002
[4] Απόψε δε θα κοιμηθεί...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΜΕΛΙΝΑ @ 30-11-2004
   Viennezos
07-10-2005
Τραγούδι από τον δίσκο "Ρίτα Σακελλαρίου" (1980)
   singerkate
29-09-2011 15:28

   singerkate
29-09-2011 15:26
Απο σημερα εμεα θα προσεχω ....!
Θα κοιταζω τη δικη μου τη ζωη !!!
Να πληρωνω,δεν αντεχω ....
Εχει τραβηξει το σκοινι .. Α ΡΕ ΡΙΤΑΡΑ !!!!Τραγουδια που μιλανε στη καρδια .....
   πανούλης
27-11-2010 07:35
και από την ίδια τη Ρίτα στην ταινία του Κώστα Καραγιάννη "Ένας κοντός θα μας σώσει!" (1981) με Νίκο Ρίζο και Έλενα Ναθαναήλ . Άπαντες απόντες.
   tender19
29-11-2009 05:02
Μεγάλη ερμηνεία και από τον Μητροπάνο στον live δίσκο "Υπάρχει και το ζειμπέκικο" (2005)
   kastelli
20-05-2009 02:27
ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!!!!!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΤΑ!!!!
   suggy
08-05-2009 06:49
αφιερωμένο σε όλους αυτους που επετρεψα να μου ρυθμίζουν τη ζωή και τώρα μου ζητούν και τα ρέστα.
   cristinapap14
30-08-2008 04:01
sta8eres a3eperastes a3ies
   Laikos
05-05-2007 22:07
YMNOS!
   afro6stoltidis
13-04-2007 18:21
ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
17-07-2006
ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ
   Ανώνυμο σχόλιο
27-04-2006
ee ti tora!telos!!MONO EGO
   Ανώνυμο σχόλιο
19-10-2005
δε μπορώ να πληρώνω αμαρτίες αλλονών.....τέρμα ως εδώ....
   Ανώνυμο σχόλιο
28-07-2005
ωραιο
   Ανώνυμο σχόλιο
13-06-2005
καλό είναι να το ανακαλύψεις νωρίς
   Ανώνυμο σχόλιο
08-05-2005
fssssss opa!
   Ανώνυμο σχόλιο
22-04-2005
το τραγουδι μου!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο