ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?Η ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΞΩΤΙΚΑ..
ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ...
ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...
ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΡΝΩ/
ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ/
ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΑΣΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ/
ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ/
ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ/
ΑΓΕΡΩΧΟ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ/
ΘΑΡΡΩ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ/
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ/ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ/
ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ/
ΣΑΝ ΚΥΜΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΣΗΜΑΔΙ/
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΗΛΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΤΟ ΧΑΔΙ/
ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΘΕΛΩ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ/
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΣΩ/ΝΑ ΓΥΡΕΨΕΙ/
ΤΟ ΑΠΑΓΓΙΟ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ/
ΟΡΚΟ ΕΔΩΣΑ..ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΔΩΡΟ...
ΜΟΙΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΝΤΟΥ ΧΩΡΟ..
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΔΩ......