Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
111488 Τραγούδια, 257003 Ποιήματα, 28002 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 tribute στους doors
 Πόση λάσπη μπορεί να αντέξει η μάσκα σου?
 
O κόσμος έχει μαζευτεί. Άλλοι περιμένουν να ζωντανέψει μια ανάμνηση, άλλοι περιμένουν να γαμήσουν κι άλλοι δεν περιμένουν τίποτα. Η ώρα περνά και οι καλλιτέχνες αγχώνονται. Μες στο σκοτάδι ακούγεται μια γνωστή μελωδία. Ξάφνου κάποιος σκούζει μες στο πλήθος και όλοι γυρίζουν να δουν ποιος είναι.Του ανοίγουν δρόμο προς τη σκηνή. Ανάβουν τα φώτα κι ο τύπος είναι μπροστά από το μικρόφωνο. Τραγουδά με ικανοποίηση στίχους που αγαπήθηκαν από τους νέους και μισήθηκαν από τους παλιούς. Κλείνω τα μάτια. Λίγο ο φωτισμός, λίγο η μπύρα, λίγο η ένταση... Μεταφέρομαι στο χρόνο. Έχω πάρει τα κατάλληλα ναρκωτικά και η εποχή μυρίζει έρωτα κι επανάσταση. Χορεύω εκστασιασμένος. Το τέλος έρχεται. Κατεβαίνω τα σκαλοπάτια. Ανοίγω μια πόρτα. Πατέρα θέλω να σε σκοτώσω. Μάνα θέλω να σου.. Ανοίγω τα μάτια βλέπω τον τύπο να χαμογελά. Κοιτάζω τριγύρω μου.Όλοι με κοιτούν με ορθάνοιχτα μάτια. Μα τι τρέχει με αυτόν?
- Γιατί δεν παίρνετε ναρκωτικά? Δεν είναι δύσκολο να βρείτε. Κάνουν κακό στην υγεία. Είναι μια καλή κίνηση για να ξεφύγετε από την εποχή. Ξεκινήστε τα για μόνο ένα βράδυ. Η εποχή μας είναι τόσο βίαιη που θα καταφέρετε μέσα σε ένα βράδυ να ξεκινήσετε με αλκοόλ και να καταλήξετε με lsd.
Μη στενοχωριέστε. Είναι απλά ένα βράδυ. Δε θα καταλάβετε τίποτα. Μπορώ να σας εγγυηθώ πως δε θα νιώσετε σαν να είστε ο Jim ούτε θα ξυπνήσετε με τάσεις αυτοκτονίας.
Η ώρα περνά γρήγορα. Ο τύπος κουράζεται και θέλει να καπνίσει ένα τσιγάρο. Κατεβαίνει από τη σκηνή και λέει στα γκομενάκια Light my fire! Ανεβαίνει στη σκηνή και βγάζει ένα σαδιστικό γέλιο. Η βραδιά τελειώνει με το L.A woman ελπίζοντας πως κάποια γκόμενα θα τσιμπήσει και έτσι χρησιμοποιούμε την κάθε εποχή, την κάθε ιδεολογία, την κάθε μορφή που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και ασχολήθηκε με την άρρωστη υπαρξιακή κατάσταση της ανθρωπότητας. Θυμόμαστε ό,τι μας προσφέρει ασφάλεια αρκεί να είναι κατανοητό και εύκολο. Τα υπόλοιπα τα πετάμε στα σκουπίδια και αφήνουμε τους ρακοσυλλέκτες να χαρακτηριστούν ως τρελοί, βρόμικοι και φθηνοί.


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 4
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      Πολύ κούραση για το τίποτα
      Κατηγορίες
      Αταξινόμητα
      Ομάδα
      Αταξινόμητα
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

δεν έχω
 
thrasher
18-03-2013 @ 11:01
"δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η ερώτηση,αλλά σίγουρα το σεξ είναι η απάντηση."

ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το
Γιώργος Παν
18-03-2013 @ 20:16
Η ερώτηση έχει ήδη τεθεί
Nasville
31-03-2013 @ 04:39
"Ο άνθρωπος είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση"

Αντρε Μπρετον
rania.foka@yahoo.co.uk
10-04-2013 @ 12:39

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο