Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110568 Τραγούδια, 252222 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

 success story
 
Eίχανε ένα μικρό μαγαζάκι που διατηρούσανε στα Βόρεια προάστια με παιδικά ρούχα.Ομως ακριβώς δίπλα τους άνοιξε ένα Κινέζικο μαγαζί με παιδικά ρούχα σε απιστευτα χαμηλές τιμές, με αποτέλεσμα να κλείσουνε το δικό τους.
Η ζωή του ζευγαριού ενώ ήτανε άνετη και χαίρανε της εκτίμησης των γειτόνων τους, έγινε εφιάλτης καθώς η ΔΕΗ χωρίς την παραμικρή ανθρωπιά τους κατέβασε τον διακόπτη,Ετσι όλο το καλοκαίρι το περάσανε μέσα στο σκοτάδι κάνοντας χρήση κεριών,αλλά και με σφαλισμένα τα παντζούρια για να μην εκτεθούνε στους γείτονες.
Εκείνος 52 κι εκείνη 45 ,όμως εδειχναν γερασμένοι και αδύνατοι,καθώς μοιραζόντουσαν μπουκιά-μπουκιά το λιτό τους γεύμα ,ξερή τροφή που στέρευσε όμως κι αυτή.
Ετσι πήρανε την μεγάλη απόφαση να επισκεφτούνε για τελευταία φορά τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης με τα τελευταία χρήματα που είχανε απομείνει στο κοινό πορτοφόλι τους,που ίσα και έφταναν για τα εισιτήρια να φτάσουνε μέχρις εκεί ,αλλά και για την είσοδο στο μνημείο.

Επιτέλους έφτασαν ,περιμενοντας υπομονετικά στην ουρά εκατοντάδες ξένους τουρίστες.
Τελικά μετά απο πολύ κόπο λόγω αδυναμίας απάγγιασαν στο πρώτο σκαλοπάτι του παρθενώνα,χαιδεύοντας τρυφερά το Πεντελικό του μάρμαρο.
Στη συνέχεια πιασμένοι χέρι-χέρι , σκαρφάλωσαν στην πεζούλα,ενώ οι τουρίστες έσπευδαν να τους αποθανατίσουν,καθώς έκαναν μια βαθιά υπόκλιση απεναντί τους.
Στη συνέχεια,πιασμένοι χέρι-χέρι τους γύρισαν την πλάτη και βούτηξαν αγκαλιασμένοι στο κενό .

Εκείνη την ώρα ο Σαμαράς ,έχοντας δίπλα του την εξοντώτρια των αδύναμων φράου Μέρκελ,υποσχότανε και άλλα ανθρωποκτόνα μέτρα "ανάπτυξης",προκειμένου να συνεχιστεί στο διηνεκές το SUCCESS STORY του ,για τη "σωτηρία του λαού"

Μαράκος


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 1
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      ποιήματα-πεζά
      Κατηγορίες
      Κοινωνικά & Πολιτικά
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

η τέχνη δεν μπαίνει κάτω απο κομματικές παντιέρες ,συνθήματα και δογματισμούς.Ανηκει σε όλους !
 
pennastregata
23-09-2014 @ 13:48
Ουδέν φρικιαστικότερο της σκληρής αλήθειας...

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο