http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=278785" />http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=278785">
 
Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110977 Τραγούδια, 253479 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

 Προς Μπουρμάδες τεμενάδες
 http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=278785
 

...και του λόγου του ραγιάδες.Η ανάρτηση μου αυτή αποτελεί πρόκληση και συγχρόνως πρόσκληση σε ανοιχτή αντιπαράθεση σε κάποιο "φασίστα" του λόγου που ακούει στο προσωνύμιο "Μανούσος Μπουρμας" ....... σε πνεύμα κόσμιο φυσικά.

Ο λόγος, η ανεπάρκεια άμυνας και αιτιολόγησης της προκλητικής του φύσης. Ούτε σε κλίμα προσωπικό που αφορά την αλληλογραφία μου δεν ενδίδει. Του έχω στείλει 2 μηνύματα και δεν έχω πάρει έστω μια απάντηση, γι´αυτό μεταφέρω την αλληλογραφία μου δημοσίως για να τον προκαλέσω και να δει και ο ουδέτερος παρατηρητής τα χάσματα και ελλείψεις αυτού του ατόμου στον τομέα που λέγεται "επικοινωνία".

.....................................................................

1ο μήνυμα

Με το συμπάθειο, αλλά δεν πολυ κατάλαβα το σχόλιο σου, που εμφανίστηκε κάτω ακριβώς από την ανάρτηση μου.

"No Pasa Nada meu Keuschheit!"
Mπουρμάς

Μπορείς να μου το εξηγήσεις για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις εκ των προτέρων;


Φιλικά

Βρασίδας από Πετράλωνα2ο μήνυμα

`Οπως βλέπω αδυνατείς να μου δώσεις μια απάντηση λόγω υπερβολικής λογοτεχνικής μόρφωσης.

Μήπως θά ´πρεπε να πάς μερικά χρονάκια φροντιστήριο για να καλύψεις και τα μόνιμα κενά στο χαρακτήρα σου, όπως ευγένεια, επικοινωνία και προπάντων αυτοκριτική;

`Εχω διαπιστώσει σε κάποιες σου αναρτήσεις ένα θρασύτατο, αυθάδες και προ πάντων υπεροπτικό ύφος γραφής που θυμίζει περισσότερο "φασισμό" του λόγου "Rhetorik des Bösen" παρα μέθοδο και εργαλείο αφύπνισης. Μήπως τα συγγράμματα σου αποτελούν λίγο πολύ το διδακτορικό ενός φιλόδοξου προβοκάτορα λα`ι´κιστή, για να μην πω καλύτερα κομπλεξικού "σεξιστή" επιβήτορα, που το μόνο κίνητρο δημιουργίας των είναι η άσκοπη καταπόνιση και απροσανατολισμός του μελετητη με σκοπό την ικανοποίηση των αδυναμιών της εγωκεντρικής σου φύσης και προπάντων άρρωστης λίμπιντο;

Καί γω με το "συντηρητικό υφάκι" μου όπως λες από αμηχανία και έλλειψη λόγου ......... τσακίζω κόκκαλα και καμμένα κρανία σαν το δικό σου αν χρειαστεί.

Πάντοτε λογοτεχνικά φυσικά και με το συμπάθειο

Βρασίδας

 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 1
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Αταξινόμητα
      Ομάδα
      Αταξινόμητα
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

Το να ξεκωλιάσεις τον Μπουρμά δεν είναι ντροπή, είναι συνταγματικό δικαίωμα!
 
Estação do nada
05-10-2020 @ 23:21
.Θα τον χαρακτήριζα ώς άκρως ακοινώνητο άτομο ,


παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του να αποκτήσει το κύρος λογοτεχνικής πένας και επαναστάτη της χωματερής. Μου θυμίζει λίγο μοντέρνα διασκευή του "Σίσυφου" από τα αρχαία μας συγγράμματα. `Ολες του οι προσπάθειες να αναδειχθεί ως πνεύμα δημιουργίας να έχουν την ίδια κατάληξη .......... επιστροφή στο βόθρο της "μοχθηρής" σεξιστικής του φύσης.

Μανούσο, στον `Ολυμπο του πνεύματος θα´λεγα πολλές φορές γεννιέσαι και το ξέρεις πολυ καλά από τα παθήματα σου. Αλλά κι´αν δεν γεννιέσαι, απαιτεί ξεχωριστές αρετές η πρόσβαση του ........ που δυστυχώς δεν τις 'εχεις από το λίκνο δημιουργίας σου. Σταμάτα λοιπόν αυτή την άρρωστη επανάληψη του ιδίου με το κρυφό καταπιεσμένο σου "εγώ" και ασχολήσου με άλλα πιο εποικοδομητικά πράγματα ......... οικογένεια, παιδιά, κοινωνικές δραστηριότητες, άνοιγμα διωρύγων, πήγαινε πιο τακτικά Βραζιλία αφού το έχει ανάγκη τόσο το βασανισμένο σου κάρμα, στην ανάγκη για να ξεχάσεις γίνε και ανθρακωρύχος βρε παιδί , αλλά σταμάτα αυτό το άρρωστο σενάριο που έχει την ίδια πάντοτε κατάληξη.


Κάποιοι ζουν ακόμα στην Τουρκοκρατία τους.


Τα σέβη μου εφέντι και λευτεριά στα Ζωνιανά, όπως συνηθίζεις να λες.Bρασίδας
.

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο