Ουτε με ρωτησε κανεις Δημιουργός: manospanou, manos panou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στα μισα του δρομου
Γυρισες και μου ειπες
Δεν σ αγαπαω πια
Παντα θα σε σκεφτομαι
Παντα θα σε νοιαζομαι
Αλλα δεν σ αγαπαω
Πως το λενε ρε αδερφε;
Φοβηθηκα
Κι εγω που σ αγαπαω ;
Τι θα κανω τωρα ;
Ολα καποτε τελειωνουν, ειπες
Ειμαστε δυο ξενοι
Ειμασταν εδω και πολυ καιρο, αλλα δεν το καταλαβες
Θεε μου, μια στιγμη
Θεε μου, η καρδια μου ειναι στα χερια σου
Μια στιγμη, γαμωτο
Εμενα με ρωτησες ;
Οχι βεβαια, ειπε κι ο Θεος
και φυγανε χερι χερι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2010 |