Η Χαμενη νυχτα Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η Χαμενη νυχτα
Οταν ο χρονος πραγματοποιησει
τον ετησιο κυκλο των ημερων του
παντα θα του λειπει μια νυχτα.
.....................................................................................
Ετσι επιστρεφει την επομενη χρονια
να κανει και παλι τον επομενο κυκλο.
.......................................................................................
Θα μπορουσαμε τελικα να πουμε
-φυσικα χωρις καμμια βεβαιοτητα-
οτι η ιστορια του ετησιου χρονου
δεν μοιαζει να ειναι τιποτα αλλο
απο την επιμονη και απειρη αναζητηση
αυτου που λειπει -μιας χαμενης Νυχτας-.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2010 |