Βάλε στο χάρο ένα ποτό Δημιουργός: konmark Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Βάλε στο χάρο ένα ποτό
δώστου και ένα τσιγάρο
και άστον να μείνει απόψε εδώ
μήπως και τον τουμπάρω
Να εμπιστευτεί την λίστα του
στα χέρια τα δικά μου
μήπως μπορέσω μάτια μου
και αλλάξω το όνομά μου
ρεφρέν
Γιατί είμαι πρώτη στη σειρά
και ο χρόνος μου ζυγώνει
και όλοι καλά το ξέρουμε
αυτός δεν μετανιώνει
Γιατί είμαι πρώτη στη σειρά
και τρέμω την κοψιά του
είμαι μικρή και όμορφη
πως να γινώ δικιά του
Βάλε στο χάρο ένα κρασί
δώστου απ το κοκκινέλι
να τον μεθύσω αγάπη μου
μήπως και δεν με θέλει
Να εμπιστευτεί την λίστα του
μες τα δικά μου χέρια
και να τα κάψω στη φωτιά
του χάρου τα τεφτέρια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-02-2013 |