Στου υπνου μου την ωρα Δημιουργός: andrewdegrecia5, Ανδρέας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καταστροφής ερείπια
Στου υπνου μου την ωρα,
Εκανα οσα θα θελα
Μα ηταν κατηφορα.
Αλλοίμονο σε ολ'αυτα
Που δεν εκλογικευγεις-
Τα καψα ολα βιαστικα
Φονο αμείλικτο η καρδια
-Χωρις ποτε να φευγεις.
Καταστροφη και θανατο
Ηθελε η λογικη
Καταστροφη και θανατο
Χωρις ανακωχη.
Το ονειρο τελειωσε
Σαν ολα ειχαν πεθανει
Και γω γυμνος θριαμβευτης
Μα ολο αυτο δε φτανει.[/align][align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-10-2014 |