Η καρδιά πονά με την αλήθεια Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό ξημέρωμα σε όλους,,,,ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε όσο ακόμα μας χαρίζεται................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η καρδιά πονά με την αλήθεια
μα είναι χίλιες φορές καλύτερα
από το να την χαϊδεύεις κάποιος με ψέματα,
για να την κρατήσει ζωντανή
και χαρούμενη.........
Επειδή όμως τίποτα ,
δεν μένει κρυφό και στο σκοτάδι
όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια
θα είναι σαν να την σκοτώνεις χίλιες φορές.
Καλύτερα λοιπόν αλήθεια
και ας πονέσει μια φορά
είναι προτιμότερο.
Άλλωστε έτσι δεν λέει ο λαός μας;
''Η αλήθεια είναι πικρή και πονά''.........
Ας μάθουμε λοιπόν
να λέμε μόνο την αλήθεια ,
ο ένας στον άλλον
και που ξέρεις!
''΄Ισως γίνει καλύτερος ο κόσμος μας.'' Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2016 |