Στο τρίκορφο της αίσθησης Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Ν' ακούσω τη φωνούλα σου, να νιώσω τη κραυγή σου, στης αμμουδιάς το δόσιμο, πιο κει απ' το βραχάκι, που αλυχτούν τα κύματα, στους κτύπους της καρδιάς σου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left] [B] [I]
. . *~* Στο τρίκορφο της αίσθησης *~*
Μαντάλωσα τη σκέψη μου στην άκρη των χειλιών σου
για να σαλέψω τ' όνειρο
στη δίψα των ματιών σου!
Κι ένιωσα τη καρδούλα σου, να φτερουγίζει λέξεις
και να σκιρτά η ανάσα μου
στο τρέμολο της έλξης!
Αχ τι ατέλειωτο φιλί, να το κλειδαμπαρώσω
σ' ένα φρακτό ανθόσπαρτο
να πιάσω το σφυγμό σου και το σγουρό γαρύφαλλο
απ' το κρυφό σου κύμα!
Που 'χεις στο βλέμμα τον παλμό
και νιώθω τους χυμούς σου,
απ' τ' άρωμα σου το καυτό
να δίνουν και να παίρνουνε, τον αναστεναγμό μου
"στο τρίκορφο της αίσθησης"
στου κόρφου σου το δέος!
Στη μαγεμένη δύναμη, σαγήνης ευρωστάδα
που ζωηρεύουν ένστικτα
στην αύρα των ματιών σου!
Που ξεσαλώνουν οι ρωγμές κι ανοίγουν οι αμπάρες
και σφίγγουνε οι αγκαλιές
μέχρι να πεις ... πονάω!
Ν' ακούσω τη φωνούλα σου, να νιώσω τη κραυγή σου
στης αμμουδιάς το δόσιμο
πιο κει απ' το βραχάκι, που αλυχτούν τα κύματα
στους κτύπους της καρδιάς σου!
. . . . * * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-07-2018 |