Tο κουτί της Πανδώρας

Δημιουργός: Cerbi von Oz, Cerbi

https://www.youtube.com/watch?v=sWDcoseARDY

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info


Σήμερα θα σας εξιστορίσω, τι συνέβη σαν χθες και σήμερα πριν 10 ακριβώς χρόνια ........... (Σάββατο 8 Ιανουαρίου - Κυριακή 9 Ιανουαρίου του 2011).Αυτό το άρρωστο ΜΟΧΘΗΡΌ σκατο-υποκείμενο που ακούει στο ηλίθιο ψευδώνυμο "Μανούσος Μπουρμάς" το πραγματικό του "Μανώλης ΣΑΒΒΆΚΗΣ" από την "Γαλιά" Φαιστού(χωριό του πατέρα του) ........... το "Μπουρμάς" παρατσούκλι του παππού του "Γεώργιος Μπιτσακάκης" από το σόϊ της μάνας του "Αικατερίνη"(το πιο πιθανό!) ή "Φωτεινή" ............... γιατί έκανε μόνο "κόρες" μάλλον ....... από το "Πετροκέφαλο" Μαλεβιζίου(check the list with the nicknames!).


v
v
v

https://wpababion.wordpress.com/2012/01/


Το "άρρωστο" αυτό υποκείμενο είχε αρχίσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2010 να με προκαλεί να συναντηθούμε προσωπικά και να καθαρίσουμε τις διαφορές μας σαν άνδρες και συγκεκριμένα για πρώτη φορά το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου σε ένα χωριό"Seeheim-Jugenheim" κοντά στην πόλη που μένω,σε κάποιου Ιταλού την Πιτσαρία 9 το βράδυ.Την προηγούμενη μέρα(Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου του 2010) με είχε πάρει και τηλέφωνο με "απόκρυψη" για πρώτη φορά για να μου το παίξει "Μπαμπούλας" της ανωνυμίας (δεν γνώριζα απολύτως τίποτα για το άτομο εκείνο τον καιρό!).Στο τέλος της συνομιλίας μας μου πέταξε 2 φορές κι ένα "Κέρβερε σε έκανα εγγραφή" για να μου "κόψει" τα αίματα .............. Κάρα ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από τα "μπάσα" της φωνής σου ρε!

Το επόμενο Σάββατο μου έκλεινε ραντεβού πάλι στο ίδιο χωριό,αλλά αυτή την φορά σε ενός Τούρκου το Κεμπάπικο(κάποιου "Kemal Tasdelen") την ίδια ώρα.


v
v
v

https://www.11880.com/branchenbuch/seeheim-jugenheim/071364395B54130140/ali-baba-restaurant-kemal-tasdelen.htmlΦυσικά ο λόγος ήταν "προφανής" ............... ήθελε να με φωτογραφήσει στο συγκεκριμένο μαγαζί με κάποιο "τσιράκι" του στα μέρη μου,που γνώρισε στο διαδίκτυο.Αυτό συνέβαινε τα επόμενα 3 Σαββατόβραδα χωρίς επιτυχία από πλευράς γιατί κι εγώ έδινα δικό μου τόπο συνάντησης 3 τα χαράματα στις όχθες του Ρήνου δίπλα στο "Mannheim" ............ καταλαβαίνετε η ΚαραΧΈΣΤΡΟ είχε "βιδωμένο" το σκατό από τις 9 στου Τούρκου.

Ρε ηλίθιο βλακόμουτρο ΠορνοΣΑΒΒΆΚΗ ............... σε "ποιό" φιλμ έχεις δει "βεντέτα" μέσα σε Κεμπάμπικο με καμιά 10αριά Τουρκαλάδες μέσα που κατεβάζουν τα κεμπάπ τους "ανελέητα" 2 Έλληνες να "μαχαιρώνονται";;;

Οι "βεντέτες" ρε ηλίθιε ΠορνοΜΕΤΑΝΆΣΤΗ πάντοτε αργά την νύχτα και σε απόμερα μέρη γινόταν και γίνονται ............... βλάκα εε βλάκα.


Τέλη Σεπτεμβρίου του 2010 το "αρρώστακι" μας είχε καταλάβει, ότι δεν επρόκειτο να δουλέψει το "ύπουλο" σχέδιο του ............ γι´αυτό την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου έστειλε (το ίδιο άτομο που θα με φωτογράφιζε στου Τούρκου υποθέτω!) στο ίδιο μου το σπίτι να με φωτογραφήσει με πρόφαση ότι τάχα ψάχνει για δωμάτιο(το έμαθα από τον μαγαζάτωρα στο ισόγειο).Δεν το κατάφερε γιατί το ψιλιάστηκα, αλλά έμαθε το επίθετο μου από την πλακέτα στην πόρτα του διαμερίσματος μου.3 μέρες μετά άρχισαν τα πρώτα "απόρρητα" τηλεφωνήματα στην αδελφή μου στην Ελλάδα.


Τσικνιάρη ΣκατοκαραΜΌΓΓΟ έχεις υπογράψει την καταδίκη σου ΣκατοτσικνοΜΟΎΝΑ μου και κάνε όσες κωλοτούμπες θέλεις με "Verjährung" και πούτσες μπλε στο διάστημα ................ μεταξύ μας τα χαράματα θα κλείσει το κουτί της Πανδώρας που άνοιξες.Μετά από κάποιο διάστημα εκεχειρίας το "αρρωστάκι" άρχισε να με προκαλεί πάλι(μέσα με τέλη Νοεμβρίου του 2010!) με νέο τόπο συνάντησης σε κάποιο Κρασάδικο "Blauer Ofen" που ανήκε φαινομενικά σε κάποιο Γερμανό "Max Helmut Riedel"...


v
v
v

https://seeheim-jugenheim.branchen-info.net/fp_2993616.php

... στο ίδιο πάντοτε χωριό "Seeheim-Jugenheim".
Τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ μου ξαναέδωσε ραντεβού στο συγκεκριμένο μαγαζί.Με αφορμή τα λεγόμενα του,ότι τάχα εκεί πάει για κρασί όταν περνάει από τα μέρη μου σκέφτηκα να τον "τσεκάρω" αν όντως το ξέρει το μαγαζί για να δω τι παιχνίδι παίζει.

Σαν χθες λοιπόν(Σάββατο 8 Ιανουαρίου του 2011) το απόγευμα πριν πέσει ο ήλιος πήγα στο συγκεκριμένο μέρος να το φωτογραφίσω για να τον τσεκάρω με κάποια εξωτερικά του γνωρίσματα.Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν κατά τις 9 με 10 όταν εμφανίστηκε στο κανάλι που συζητούσαμε του άνοιξα θέμα για το συγκεκριμένο μαγαζί και του ζήτησα να μου πει "ποιό" χαρακτηριστικό ίδρυμα στεγάζεται απέναντι (Ερυθρός Σταυρός) και να μου πει που έχει το χερούλι(δεξιά ή αριστερά) η εξώπορτα του μαγαζιού και να μου περιγράψει κάποιο "ιδιαίτερο" γνώρισμα της(κάποιες σιδερένιες μπάρες).


Το ΚΩΘΏΝΙ ούτε μια δεν μπορούσε να απαντήσει σωστά κι ας υπήρχαν στο διαδίκτυο 2-3 φωτογραφίες της από μια τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε εκεί στην 10ετία του ´90.


v
v
v

https://www.drombuschs.de/drehorte/blauer-ofen/Μου το γύρισε και σε Εξυπνόβλακα ρωτώντας με για τους εσωτερικούς χώρους.Δεν ήξερε πως μπαίνουν μέσα και ήθελε να με ξεναγήσει και μέσα!


Δεν είναι λίγο ΣΤΌΚΟΣ;;;


Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ,αλλά την επόμενη μέρα(Κυριακή 9 Ιανουαρίου του 2011) συμβαίνει και "κάτι" πολύ παράξενο.Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου που πήγα στο συγκεκριμένο μέρος τράβηξα γύρω στις 10 λήψεις από διάφορα σημεία για πλήρη "κάλυψη".

Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν που ξαναβρεθήκαμε στο YouTube-κανάλι που τα λέγαμε, σε μια δόση μου λέει να κοιτάξω στο bg του καναλιού του γιατί μου έχει "κάποια" έκπληξη.Μπαίνω στο κανάλι του και βλέπω στο bg του εμένα στην μέση του δρόμου την στιγμή που φωτογράφιζα στο μαγαζί την προηγούμενη μέρα.

Σοκαρίστηκα λίγο γιατί το ραντεβού μας ήταν την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου του 2011(μια μέρα μετά!) ............. αλλά με την μαλακία που έκανε ο ηλίθιος για να με σοκάρει πρόδωσε και τον φωτογράφο του.Ο φωτογράφος ήταν ο μαγαζάτωρας και χρησιμοποίησε την εξωτερική "web-cam" ασφαλείας.Η πληροφορία αυτή ήταν πολύ σημαντική, γιατί αν πήγαινα στου Τούρκου τον Σεπτέμβριο του 2010 θα με έβγαζε ο ΣκατόΤΟΥΡΚΟΣ μαγαζάτωρας φωτογραφία με κάποια κρυφή "web-cam" και μετά από καμιά μέρα θα εμφανιζόμουν στα "πούστικα" κλιπ του ΠορνοκαραΜΌΓΓΟΥ έχοντας την εντύπωση ότι με έβγαλε κάποιος "πούστης" θαμώνας που πήγε εκεί λίγο πριν από το ραντεβού μου με τον "ανύπαρκτο" ΚαραΜΌΓΓΟ για τον σκοπό αυτό.

Όσο για το ραντεβού μας την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου του 2011(μια μέρα μετά!) πήρα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο μαγαζί κατά τις 8 το βράδυ για να δω αν κάθεται μέσα η ΚαραΜΌΓΓΑ μας και μας περιμένει ............ για να μην πάμε και άσκοπα.

Το τηλέφωνο δεν υπήρχε και από τον νοικοκύρη του σπιτιού μου που οι γονείς του μέναν στο "Seeheim-Jugenheim" ............... ο Γέρο-Μαξ βγήκε στην σύνταξη το 2008 και το μαγαζί πήγε στα χέρια ενός Κοσσοβο-Αλβανού.


"Παράξενες" γνωριμίες σε "παράξενα" κυκλώματα έχει η ΣκατοπορνοΣΥΚΙΆ μας ................ αλλά ΔΕΝ θα της βγει σε καλό.Τον "προδότη"όλοι τον μίσισαν το ίδιο και την "προδοσία" ΣκατοΤουρκόσπορε μου!
tabasco0 ......................... everything pure fakin "reality".


No Joke!

Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-01-2021