Χορεύω Δημιουργός: Goldy Δημιουργία της στιγμής... Δεν έχω χρόνο ούτε για να φτύσω! Κι όταν βρω... Κάνω άλλα πράγματα... Brujita μου, αν σου αρέσει ο τελευταίος στίχος, στον αφιερώνω με αγάπη... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λικνίζω τους γοφούς στους παλμούς της καρδιάς…
Στην αρχή αργά, ρυθμικά… μετά έντονα, αισθησιακά…
Τα δάχτυλα χαϊδεύουν τις φλέβες στο λαιμό
Γλιστράνε αθόρυβα, παίζουν με τον αφαλό…
Οι παλάμες αγγίζουν απαλά την λεκάνη
Χορεύω για σένα… πρόστυχή μου, ζάλη…
Αφήνομαι…
Πέφτω στη γη…
Χρυσόσκονη το χώμα στα λιτά μου μαλλιά
Τους δίνει λάμψη, χρώμα, του δάσους μυρωδιά…
Έλα κοντά μου, σήκωσέ με
Θέλω να σε γευτώ… Σε παρακαλώ, άφησέ με…
Δαγκώνω τα χείλια σου, μεθώ με το αίμα
Θέλω να μείνω μόνιμα, μεθυσμένη…
Για σένα…-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2006 | |