Η σχέση..μας Δημιουργός: jenny to egrapsa san apandis se ena piima tis Athi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΣΧΕΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Στο ναι σε μία σχέση χρειάζονται δύο
Μα στο όχι αρκεί ο ένας από τους δύο
Από αρχαιοτάτων η επώδυνη συνταγή
Θέλει ευαίσθητη καρδιά μα και λογική
Θα λες ,θα ελιχτείς δεν θα υποχωρήσεις
Θα κοιτάς από μακριά ,θα παρατηρήσεις
Σαν αγαπάς και σαγαπάν όλα είναι ωραία
Πιστεύεις ότι η συνεύρεση ήτανε μοιραία
Σαν δεν είναι αμοιβαία θα εγκαταλείψεις
βαρύτατο φορτίο οι σκέψεις και οι τύψεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-02-2008 |