Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
111446 Τραγούδια, 256754 Ποιήματα, 28002 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 
 ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, από το μέλος eclipsi00, 08-03-2013 @ 14:06

...Κείνος μπήκε στο φούρνο~μαγαζάκι για να δροσίσει τον ουρανίσκο του με μια παγωμένη λεμον'αδα, ξωπίσω του στριμ'ωχτηκαν δυο κοριτσάκια. Τους 'εριξε μια ματιά καθώς στεκόνταν καρτερικά στη σειρά τους με το γευστικό εδεσματάκι στα αδύναμα χεράκια τους!
Το ένα, το πιο μικιό άγγιξε τα γεμιστά βανίλιας που μοσχοβολούσαν...γυρίζει με το βλέμμα κάμει νόημα στ' άλλο μα κείο μ' ένα απαγορευτικό νεύμα το απέτρεψε!
Ο μεγαλόσωμος άντρας σαν έγινε μάρτυρας τούτης της σκηνής ,τρέχει με γρηγοράδα διαλέγει δυο πακέτα γεμιστά βανίλιας!!! Φαντάζεστε τη συνέχεια...κείνα είχαν πιάσει μιαν ήσυχη γωνιά και μασουλούσαν γιομάτα ευχαρίστηση το εδεσματάκι τους που πριν λιγοστά δευτερόλεπτα η μεγάλη έιχε μοιράσει δίδοντας στη μική το μεγαλύτερο κομμάτι, χαρίζοντας στον εαυτό της ότι είχε περισσέψει!!!
Σαν εκείνος τα πλησίασε, τους 'εδωκε τα γεμιστά μπισκότα που τόσο λαχταρούσαν αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα ν αποκτούσαν.
Ο μεγαλόσωμος άντρας γύρισε την πλάτη και κατευθύνθηκε στο αγροτικό του όχημα να ξαναγυρίσει πάλι στης βιοπάλης το μόχθο μα ένα γλυκό χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφίστηκε στα κουρασμένα του χείλη!!! Παρά την απίστευτη του κούραση το χαμογελακι παρέμενε συνετή συντροφιά του!!! Αχχ, τί ικανοποίηση ψυχής...έβαλε μπροστά...τα κοριτσάκια ακόμα στη γωνίτσα τους τσιμπολογούσαν σα τα σπουργητάκια τα γεμιστά μπισκοτάκια κειά που κόρεσαν τη βιολογική τους πείνα και χάρισαν πληρότητα στην ψυχικ'η του δίψα!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΓΚΕς!!! Η μεγάλη κοκκίνησε και κατέβασε τη ματιά της, το μικιό όμως έκαμε ένα νεύμα μα το αδύνατο χεράκι του και στολίστηκε το χαμογελάκι του...έτσι ζωγραφιστά ψελλισε 'ευχαριστώ' με τα μικρά χειλάκια κι ένα φως λαμπερό 'ελουσε τα μαλλάκια.
Με λέει κείνος ''Ρε, κοπελιά όμορφη, ήτανε το καλλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω!!! Ανεκτίμητης Αξίας!!! Με νοιώθεις;;!''
και συνέχισε συγκινημένος...'' Δεν στο είπα για να πάρω τα εύσημα μα για να σε δείξω πως αμυδρά κι ασήμαντα γεγονότα στην πορεία της ζωήςμας μας προσφέρουν τόση ευφορία και ανέλπιστην χαρά ψυχής!!!''
' Το γνωρίζω ρε φιλαράκιμμ καλό το μαθα αυτο χάρην εσένα στον κόσμο αυτό!!! σ' ευχαριστώ!!!'

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑς;;!ΝΑ ΧΟΥΝ ΧΑΔΙ ΑΡΕΣΤΟ ΛΑΜΠΕΡΗς ΗΛΙΑΚΤΙΔΑς ΣΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΚΛΕΦΤΗς ΤΗς ΓΡΙΛΙΑς;;!MIAς ΒΑΝΙΛΕΝΙΑς ΧΑΡΑς ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΩ ΣΤΑ ΧΕΊΛΙΑ;;!


EYXAΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΜΜ ΌΛΑ ΟΣΑ ΣΑς ΔΙΗΓΗΘΗΚΑ... ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕςΜΜ ΤΙς ΛΑΜΠΕΡΕς ΕΥΧΕς!!!ΝΑ' ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕς ΛΑΜΠΕΡΕς!!!
ΓΕΙΑ ΜΑς!!!
* Λ Α Μ Ψ Η *

 
 
Προβάλλονται τα 20 πιο πρόσφατα σχόλια. Δείτε τα όλα
   errikos_rwot, 10-08-2014 @ 20:34
Καθημερινές συνθετικές επιδράσεις που γλυκαίνουν την πίκρα της ζωής.
   ψιτ-ψιτ, 26-08-2014 @ 20:58
   AnastasiaGian, 10-07-2015 @ 11:44
χμμμ
   seizeTHEday, 18-02-2016 @ 13:24
   ψιτ-ψιτ, 29-03-2018 @ 14:00
   Μάϊκ Χίτζ, 17-11-2019 @ 13:13
Με αλληγορική σημασία...
Μπράβο !!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο