Κάποτε κοίταγες το ηλιοβασίλεμα κι ήθελες να το φτάσεις
να γλιστρήσεις μαζί με τον ήλιο στην άλλη άκρη της γης
Ήθελες τα πουλιά που πετάνε στο Νότο να πιάσεις
και πόσα είναι τ'αστέρια τ'ουρανού να βρείς.
Τα όνειρα σου τόσο απλά μα τόσο δύσκολα
όσο πατάς γερά πάνω στη γή
Μα τώρα που έφυγες για κάπου εκεί ψηλά
η ευχή σου έχει βγει αληθινή.