kgnisios 12-05-2009 @ 07:55 | Ονειρα μενουν στην αυλη μιας γειτονιας
παλευουν με το χωμα και καθε ωρα,
γινονται σκονη που θελει να πεταξει
με τις ακτινες του ηλιου πιο ψηλα,
μα ο χρονος τις κραταει παλι χαμηλα.
Τις κανει λασπη με δακρυ, ετων μολις δεκαξι
και μεσα στης νιοτης την τρελη τη φορα
μ'ερωτα παιζουν να τρομαξει ο φονιας. . . .
Την καλησπερα μου Κατερινα
| |