ΑΝΑΜΠΕΛ 06-05-2012 @ 16:37 | ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ, ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑΚΡΙΒΑ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΝΟΘΕΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::kiss.:: | |