Καλυτερα να μετανιωνουμε μονο για το σημερα
Για ολη αυτη την εμμετικη αναβολη την αποκρουστικη απαθεια
Που μας χριζουν συνενοχους και πρωτεργατες
Διαιωνιστες της φρικαλεας αδικιας
Και καλυτερα να νιωθουμε οδυνη και ενοχες μονο για αυτο
Για το αυριο που καταδικαζουμε στο χθες
Οτι περνα και χανεται ειναι ευκαιρια για συνειδηση
Και αυτο σημαινει εδω και τωρα
Ειδαλλως μονιμα κλαμματα
Κι αυτος ο λυρισμος τους ο μιζερος υπαινιγμος τους
Οδοφραγματα παραπλανητικα
Αδιαθετα και αχρειαστα
Για τον πραγματικο χρονο
Δεν υπαρχει
Μια αναλαμπη ειναι μονο
Και τη θελουν και αυτη