Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132733 Τραγούδια, 271225 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Πάμε όνειρα
Tηλε-αντιγράφημα
Ήρθα πάλι εδώ
Να σου τραγουδώ
Γίνομαι ο χρόνος
Που θα ζήσεις
ήρθα να σου πώ
πόσο σ' αγαπώ
και ποτε ξανά
να μη μ' αφήσεις
Πάμε όνειρα
Πάμε θάλασσα
Πάμε φώς να λάμψεις
Πάλι φώς μου
Πάμε στην βροχή
Σε μιά διαδρομή
Που δεν έχει τέλος
Κι είναι η αρχή τού κόσμου
Ήρθα να σου πώ
Είμαι πάλι εδώ
Στο σκοτάδι
Θα 'μαι εγώ ο οδηγός σου
Φτάνει μιά φωτιά
Να 'ναι δυνατή
Γιά να κάψει
Το κακό παρόν σου
www.politis.musicheaven.gr
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
4
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Τα σύνορα του μυαλού αλλάζουν κάθε τόσο πατρίδες , διάλεξε μια και ζήσε, είναι η δική σου γη...
Ηλίας Πολίτης
©
14-04-2005 @ 00:29
χρήστος
14-04-2005
όμορφο τραγούδι Ηλία!!
Ανώνυμο σχόλιο
14-04-2005
Με το Χρήστο...
Αγνή
14-04-2005
Όμορφο, σχεδόν νοσταλγικό!!!
Ηλίας Πολίτης
05-10-2024 @ 19:00
https://www.youtube.com/watch?v=yA3SpJn_aus
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 7%