Σε χάνω..στα μάτια σου επάνω
ζαρώνουν αναμνήσεις και μαλώνουν την καρδιά
σαν τ'όνειρο να τρέχει από μας πιο μακριά
μας άφησε παιδιά μ'άδεια την αγκαλιά
[B]Αρκείς..αγάπη να σου πιω και να μου πιεις
δεν έχεις να μου πεις..τα λόγια δεν κρατούν τις αγκαλιές
τελειώσαμε νωρίς..μονάχα σχηματίσαμε πληγές[/B]
Σε χάνω..κι αν σ'έχω δε σε φτάνω
σ'εκείνο το φεγγάρι που αργεί να πει "μαζί"
πριν πέσει ας κρατήσουμε την τελευταία ευχή
την όση αγάπη νιώσαμε λιγάκι ζωντανή
την όση αγάπη νιώσαμε λιγάκι ζωντανή..... που έχουμε φτάσει στην εποχή μας η λίγη αγάπη και με το σταγονόμετρο να μας φαίνεται πολύ.....
::sad.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο