χρηστος καραμανος 04-10-2009 @ 06:12 |
ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΗΣΥΧΗ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΗΣΩ..
ΠΟΤΕ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ''ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ''..
ΠΟΤΕ ΘΑ Σ'ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ
Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ..
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ
Κ ΘΑ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕΙΣ ''ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ''..
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |