Θα θυμάμαι που σε φώναζα και δεν με άκουγες
Θα θυμάμαι ότι σε παρακάλεσα ενώ εσύ έφταιγες
Θα θυμάμαι το σήμερα όπως το χθες που σκότωσες.
Εσύ θα θυμάσαι άραγε;
Θα θυμάσαι τα δάκρυα
Θα θυμάσαι τις υποσχέσεις
Θα θυμάσαι τα ψέμματα ή τις αλήθειες;
Μπέρδεψες τα ψέμματα με τις αλήθειες μου
Αλλά δεν είμαι ψέμμα
Και οι αλήθειες μου θέλουν ένα φως να επιβιώσουν
που ο σκοτεινός δρόμος που έχεις πάρει θα τις πνίξει.