malkon64 24-10-2009 @ 12:51 | Πόσα κύματα ν' αντέξω
Στου καημού τη θάλασσα ;
Ποιάν αγάπη να γητέψω
Στης ψυχής τα άνισα ;...
Πόσα κύματα ν' αντέξω
Στου μυαλού τα πέλαγα;
Ποιαν καρδιά να διαφεντέψω
Στην ζωή που πέρναγα;...
O διορθωμένος και ο πρόσθετος Στίχος πάντα στην διακριτική ευχέρια
της ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ αν θα γίνει αποδεκτός.
Με Εκτίμηση
ΜΑRIA P. να έχεις μιά Ωραία Κυριακή !!!!!!!!
::rol.:: ::yes.:: | |