ʼλλο ένα λαϊκό τραγουδάκι, απ' αυτά τα "μικρά", τα "ασήμαντα" που θελω να γράφω και να ακούω όταν η αγάπη με πληγώνει... Στη Σοφία
Αν σ' είχα καταλάβει απ' την αρχή
θα σ' είχα βάλει γρήγορα στην άκρη
δε θα σου είχα ανοίξει την ψυχή
δε θα χαράμιζα ουτ' ένα δάκρυ
---------------------
-Ρ-
Αγάπη εσύ δεν άξιζες σταλιά
και ήταν λάθος μου για σε να κλάψω
τα χάρτινα που μου 'δωσες φιλιά
με πνίξαν και απόψε θα τα κάψω
-----------------------
Χέρι δε μου δωσες για να πιαστώ
κι όταν σε χρειαζόμουν είχες φύγει
μη λες λοιπόν πως τάχα σου χρωστώ
η πόρτα της καρδιάς μου δεν ανοίγει