Στο εργαστηρι της ψυχης
αποδημω εντος μου
και κανεις δεν υποψιαζεται
πως στο διάδημά μου
κεντησα τα φιλια κι ολα τα δακρυα σου
κι αφου δηλωνω τα εντος μου , ενα-ενα
ενα ακομα θα'θελα να πω
για 'κεινο το κεραμιδί
γεράνιο κυμα
που με μεθά
με πλανεψε
μ'αφησε ναυαγο
στα ποδια της...
τοτε που πρωτ' αντικρυσα
τον Νοτιο Ειρηνικο...
Δηλωνω υπευθυνα λοιπον
της μοιρασιας μου το ταξιδι
Θήρα - Θηρασιά