Δέσποινα1971 17-01-2010 @ 02:04 | το πιο ωραιο της αυγης λουλουδι
κοπηκε κι εχαθη
μη το βρει η μπορα πουρχεται
απ τα δικα μας λαθη
τα λουλούδια....
μένουν πάντα λουλούδια....
για αυτό και ξενιτεύονται...
απ' τα λάθη μας...
την καλημέρα μου...
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |