[align=center][font=Sylfaen][color=black]ό,τι κι αν πείς δεν με πείθει ουτε θαύμα άν κάνεις με πείθει
θαύμα καλύτερο εγώ το θαύμασου κλέβοντας κάνω
κι άν ειν’ η αλήθειασου ανώτερη ας μου εμποδίσει το ψέμα
κι άν ειν’ ο θεόςσου ισχυρότερος άς σε σώσει απο μένα
βλέπεις δεν πείθουν τα λόγια μήτε αναιρούμενα τα έργα
μόνο θα με έπειθε η νίκη που εσύ δέν είχες ποτέσου
για να σε βρώ διχως άμυνα έλα άς συνάψουμε ειρήνη[/align]