Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Ζεστή
27/1/2010
Ζεστή
Ετσι πρεπει να ειναι η βροχη.
Κρυα σιγανη νυχτερινη.
.............................................................
Να μου θυμιζει αμειλικτη
το ποσο ησουνα ζεστη.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
11
Στα αγαπημένα:
1
Ταξινόμηση
Συλλογή
Τετραστιχα
Κατηγορίες
Φιλοσοφικά
,
Αναμνήσεις & Βιώματα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
πανω στα ιχνη...... του καιρου
Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ (Νίκος )
©
27-01-2010 @ 12:00
sofiagera
27-01-2010 @ 12:09
http://www.youtube.com/watch?v=i3m8OCNG76g
γαλάζια πεταλούδα
27-01-2010 @ 12:09
::yes.:: ::love.:: πολύ όμορφο Νίκο ::theos.::
Helene52
27-01-2010 @ 12:21
Υπέροχο !!!!!!!
Καλό βράδυ Νίκο ::theos.:: ::theos.:: ::hug.::
sofianaxos
27-01-2010 @ 12:21
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
ΤΕΛΛΟΣ
27-01-2010 @ 12:40
Αυτομαστίγωμα...
μηχανοδηγος
27-01-2010 @ 13:00
http://www.youtube.com/watch?v=SyC9wvZb2Zc
ΚατεριναΘεωνα
27-01-2010 @ 13:05
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
oneiropola
27-01-2010 @ 13:08
::theos.:: ::theos.:: ::hug.::
την καλησπερα μου Νικο
φραγκοσυριανος
27-01-2010 @ 13:20
Ζεστή
Ετσι πρεπει να ειναι η βροχη.
Κρυα σιγανη νυχτερινη.
.............................................................
Να μου θυμιζει αμειλικτη
το ποσο ησουνα ζεστη.
::up.:: ::up.:: ::up.::
mytilinia
27-01-2010 @ 15:43
Βρε Νικολή!!!!Θα μας τρελάνεις πάλι....απαπαπα ...νυχτιάτικα!Υπέροχο!!!! ::laugh.:: ::hug.::
ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ
27-01-2010 @ 16:08
::1255.::::1255.::::1255.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 14%