Μπραβο Ηλια φοβερος στιχος ::up.:: ::up.:: ::up.::
εχω γραψει και γω ενα με το ιδιο νοημα
στο αφιερωνω
Τα λιτα ειναι ωραια
και τα ιδανικα
τα πολλα ειναι μοιραια
ειναι δανικα
καλημερα απο Μυτιληνη
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο