απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο...
ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι...
Θυμάμαι, ως τώρα να 'τανε, το γέρο παλαιοπώλη...
όπου έμοιαζε με μια παλιά ελαιγραφία του Γκόγια...
και πάλι να πουλάει
σε ένα πάγκο αδειανό...
όχι ψευδώνυμε όχι...εγώ θα γίνω ο μάνατζερ σου... ::devil.::