smaragdenia 23-03-2010 @ 01:36 | Οτι δεν κρατά δεν είναι αγάπη.........
Πες το πάθος, έρωτα , τρέλα ...αλλά όχι αγάπη....
Η αγάπη η αληθινή κρατάει για μια ζωή και όσο περνά ο καιρός γίνεται πολύτιμη , σαν αμύθητος θησαυρός ...
Μια φορά θυμάμαι
Σε είχα στην καρδιά μου
Ήσουνα για μένα
Μια μεγάλη τρέλα
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |