Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Απόψε που σε χάνω εγώ
Καλημέρα...
ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΝΩ ΕΓΩ
Απόψε που σε χάνω εγώ
ανοίγουνε εμπρός μου
βάραθρα απαίσια σκοτεινά
φωτιά ο στεναγμός μου
Στα μαύρα ντύνεται η ψυχή
και πως μπορεί ν' αντέξει
και πως να ζήσει μοναχή
τ' όνειρο πως να πλέξει
Πως να τραβήξει έρημη
στη δύσκολη τη ζήση
σκοτείνιασαν οι ουρανοί
θρηνεί και κλαίει η φύση
Απόψε που σε χάνω εγώ
και που να σε 'βρω φως μου
λίγη απ' την αγάπη σου
που να τη ψάξω εντός μου....
Μόλις....
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
12
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ
La Petite (ΧΙΩΤΗ ΣΩΤ. ΕΙΡΗΝΗ)
©
16-05-2010 @ 01:52
**Ηώς**
16-05-2010 @ 02:10
http://www.youtube.com/watch?v=MftM1zueNtc
καλημέρα Ειρήνη...
Γιάννης Ποταμιάνος
16-05-2010 @ 02:46
Απόψε που σε χάνω εγώ
και που να σε 'βρω φως μου
λίγη απ' την αγάπη σου
που να τη ψάξω εντός μου....
Πολύ καλό Ειρήνη!!!
::up.:: ::yes.:: ::up.::
boofox
16-05-2010 @ 03:47
::up.:: τέλειο!!!
daponte
16-05-2010 @ 03:55
http://www.youtube.com/watch?v=zfoLy7D6iDs
Καλημέρα, όλη μέρα.
::hug.:: ::kiss.::
swordfish
16-05-2010 @ 04:00
Πολύ όμορφο!! ::up.::
sofiagera
16-05-2010 @ 05:08
Απόψε που σε χάνω εγώ
και που να σε 'βρω φως μου
λίγη απ' την αγάπη σου
που να τη ψάξω εντός μου.... ::up.:: Ω Ρ Α Ι Ο ::up.::
Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ
16-05-2010 @ 06:55
::up.:: ::up.:: ::up.::
Nikos Krideras
16-05-2010 @ 07:30
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΚατεριναΘεωνα
16-05-2010 @ 07:32
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!! ::up.:: ::hug.::
ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
apelsini
16-05-2010 @ 07:53
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: ΄Ομορφο....
μηχανοδηγος
16-05-2010 @ 09:31
http://www.youtube.com/watch?v=gbSU_1UgjyE
TAS
16-05-2010 @ 12:58
Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα βάλε στα ρούχα σου φωτιά . .
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 12%