Οι φίλοι μου το έλεγαν
δεν είσαι εσύ γι αγάπες
και προσπαθούσα να τους πω
αυτό είν΄ λάθος τρομερό…
και όσα εγώ σου έδωσα
τα χάδια τα φιλιά μου
εσύ αγάπη έδωσες σε ξένες αγκαλιές…
Τώρα θωρώ και σκέφτομαι
τα λάθη που έχω κάνει
να θέλω ν΄ αλλάξω άνθρωπο
χωρίς να το σκεφτώ
πως ό,τι και να κάνουμε
σε τούτη εδώ την πλάση
τον κόσμο ανάποδα να δεις
στα ίδια θα βρεθείς…
ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΜΟΝΟ ΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ , ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ , ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ..!!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ..!!!
::cool.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο