Ατυχώς βρεθήκαμε εδώ να κοσκινίζουμε τις μέρες μας
ερωτευμένοι λίγο , πεθαμένοι κάπως, βαδίζουμε
μ ένα χαμόγελο ψευδές προς την έξοδο
κι η ταμπέλα γράφει,
εζησες;
Ευτηχώς βρέθηκες εδώ να γιορτάζουμε τις μέρες μας
ερωτευμένοι πολύ , πεθαμένοι ποτέ , γυρίζουμε
μ΄ένα χαμόγελο αληθές προς την έξοδο
κι η ταμπέλα γράφει
υπάρχεις!