Ως έκφραση του τουρκικού πολιτισμού καταχωρήθηκε ο Καραγκόζης, με την υπογραφή της Unesco.... ε ρε γλέντια που θα έλεγε και ο ίδιος... και που είστε ακόμα... αίσχος και κατάντια για τον Ελληνικό πολιτισμό...
Ως έκφραση του τουρκικού πολιτισμού καταχωρήθηκε ο Καραγκόζης, με την υπογραφή της Unesco.... ε ρε γλέντια που θα έλεγε και ο ίδιος... και που είστε ακόμα... αίσχος και κατάντια για τον Ελληνικό πολιτισμό...