Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Κάπνισμα τέλος
Με πηχιαίους τίτλους
οι εφημερίδες αναγγέλουν
''Κάπνισμα Τέλος''
Τώρα να δω
πού θ'ακουμπάς
το βάρος της μέρας.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
8
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Ibrahim Ferrer ο Κουβανός και οι συν αυτώ μάρτυρες
ferrer (Γιώργος Λ. Οικονόμου)
©
29-08-2010 @ 22:10
monajia
29-08-2010 @ 23:34
ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ? ::blush.:: ::angel.:: ::blush.::
margokap
29-08-2010 @ 23:55
έλαααα μου ντέεεεεε ::sad.::
Nikos Krideras
30-08-2010 @ 00:26
::up.:: ::up.:: ::clown.::
kantadoros
30-08-2010 @ 00:49
http://www.youtube.com/watch?v=UbLU7MlNOcM
::smile.:: ::smile.::
στίχος
30-08-2010 @ 00:50
::sad.:: !!!!!!!!!!!!
Ναταλία...
30-08-2010 @ 03:15
::up.:: ::up.:: ::up.::
ferrer
30-08-2010 @ 03:17
Το τραγούδι που μας χαρίζει ο Kantadoros είναι πολύ ωραίο.
Ιχνηλάτης
30-08-2010 @ 04:15
Το βάρος της μέρας
θα το επωμιστεί
η βεράντα και το υπαιθρο!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kP6JB5eAd1Q&feature=related
Αχ και βαχ!!! ::lost.:: ::lost.:: ::lost.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 21%