monajia 06-10-2010 @ 12:32 | Κα騴σύ ηχώ που αντηχεί
την ώρα που νυχτώνει
Και όλο με μαλώνει
που μένω ακόμα εδώ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.....
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
::hug.:: ::kiss.:: ::love.:: | |