έψαχνα μέσα μου στη θάλασσα να βρω στεριά
τον εαυτό μου να βρει να νιώσει μια αγκαλιά
μια χροιά να ακούω μόνο τη φωνή της
και μια γεύση που να έχει μόνο το φιλί της
κι ήσουν εσύ που ήταν γραφτό να σε γνωρίσω
κι ήσουν εσύ μια ζωγραφιά μες στο μυαλό μου
ένα παρόν και ένα μέλλον να ορίσω
να αφήσω παρελθόν για σένα πια να ζήσω
πλάι μου εσύ νικάς τον κάθε φόβο
πλάι μου εσύ διώχνεις την στεναχώρια
πλάι μου εσύ νιώθω μονάχα αληθινά
σου το υπόσχομαι θα σε αγαπώ παντοτινά