εκφραζωμαι με την πεννα μου με οτι βλεπω, ιδιαιτερα αν δω την ξινιλα τι βι . Διδασκουν ξινιλα σκοπιμα. Ορθολογικη σκεψη δεν λεει τιποτα. Αυτονοητα? Αυταποδεικτα? Ισοροπια? Ποιος αγαπαει αυτον τον τοπο? Οχι με λογια με αποδειξεις. Χωρις υπερβολες.
Ειχες μια καρδια να δωσεις
μια μοναχικη καρδια
μια στιγμη να ανταμωσει
της αγαπης τα φιλια.
Εχτισες στα χαλασματα
τις νυχτες που δεν δακρυσες
σου λειπουν
τις μετρας απ την αρχη
στην αμαρτια βαζεις μια φωνη
σ ακολουθει
ειναι σκια χωρις ζωη.
Μεσα στα ματια η τυφλη
να δεις να την δικασεις
χαλασματα παρακαλας
λες φυγε και παραμιλας
αγνωριστη πληγωνεις
μιας αλλης να τελειωνεις
εσενα να γλυτωσεις.
Αγνωριστη σκια και εισαι εσυ
δειλιαζεις να σκεπασεις
προστιμα που ξοφλας
δικη σου δυναστεια
την πετας
να την αποτελειωσεις