Με ματωμένες των προγόνων μας λεπίδες
έλα να φτιάξουμε κλουβιά
Να τα γεμίσουμε οράματα κι ελπίδες
μα κρύψε σε κούνια τα κλειδιά.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ::hug.::
Μα κάποιοι τον ήλιο μας κρύβουν
μας θέλουν στα σκοτεινά
σαν τα ποντίκια που σκύβουν
στον αρουραίο τους μπροστά......
ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!! ::theos.:: ::theos.::