monajia 23-02-2011 @ 13:56 | Τα πιο όμορφα μάτια της γης
τα κοιτώ κάθε μέρα και νοιώθω
να πετώ στη χαρά της σιωπής
αγκαλιά μου κρατάω τον πόθο
με χαμόγελο σαν ζωγραφιά
χρωματίζεις χωρίς το μολύβι
στο καμβά της ζωής μια καρδία
τη δική μου την κέρδισες ήδη
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...............
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |