Κι αν πετάξουμε
Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα
Κι αν χορέψουμε
Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα
Πολύ όμορφο και τρυφερό Αλέξανδρε,
αλλά αν έφτανε μιά αγκαλιά και ένα φιλί να κάνει την μέρα μας ξεχωριστή,
τότε όλες οι μέρες θα ήταν ξεχωριστές , αλλά θα ήταν ίδιες........ ::yes.:: ::yes.:: ::yes.::