ΛΥΔΙΑ_Θ 06-03-2011 @ 14:03 | Του αυγερινού το φως
της ώχρας πινελιές πάνω στο σώμα
πως σ' αγαπώ ακόμα
δεν τόλμησα να πω
ούτε στον πιο βαθύ μου εαυτό
βαθύ του έρωτα χάδι
'φήνει πληγή σημάδι
πόσες νυχτιές κι αν έκλαψα
ποτέ μου δε σε ξέχασα
κι ας έφυγες νωρίς
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::hug.:: | |